martes, 12 de mayo de 2009

Avui comença tot / Hoy empieza todo

Aprofito el títol d'aquesta gran pel·lícula de Bertrand Tavernier sobre les interrerelacions educatives per començar a caminar en el món dels blogs sobre Formació i Orientació Laboral.
Aquest inici està molt lligat a la nostra comunitat educativa de Catalunya, sobretot per als professors i professores col·legues del Mòdul de Formació Laboral, en qualsevol dels seus nivells (PQPI, CFGM, CFGS), però també està obert a qualsevol que estigui interessat/da en colaborar, vingui d'on vingui, per això cada comentari quedarà escrit en català i en espanyol.
Que ningú que vulgui participar es quedi sense fer-ho...
Salutacions

Aprovecho el título de esta gran película de Bertrand Tavernier sobre las interrelaciones educativas para comenzar a caminar en el mundo de los blogs sobre Formación y Orientación Laboral.
Este inicio está muy ligado a nuestra comunidad educativa de Cataluña, sobre todo para los profesores y profesoras colegas del Módulo de Formación y Orientación Laboral, en cualquiera de sus niveles (PCPI, GFGM, CFGS), pero también está abierto a cualquiera que esté interesado/a en colaborar, proceda de donde proceda, por eso cada comentario, por mi parte, quedará escrito en catalán y español.
Que nadie que quiera participar se quede sin hacerlo...
Saludos.

profe.fol.msegura

No hay comentarios:

Publicar un comentario